Vayamundo

Nieuwe look & feel op basis van vernieuwd webdesign

Vayamundo clubs | Nieuwe websites + portaalsite

Vaya Mundo. Ga en ontdek de wereld. Dat is het motto van de vakantieclubs van Vayamundo. Aan de kust slaan in 2014 De Kinkhoorn en Ravelingen de handen in elkaar. Om te genieten van de Ardense natuur kan je terecht bij Ol Fosse d’Outh. En frisse vakantiebestemmingen hebben natuurlijk een frisse website nodig.

 

De nieuwe portaalwebsite vayamundoclubs.be, die de drie clubs zal bundelen, wordt in verschillende stappen opgestart.

Nieuw webdesign voor Ravelingen

Mental Squint werkt verder op de programmatorische structuur van de website van vakantieclub Ravelingen. De inhoud van de websites van De Kinkhoorn en Ravelingen worden samengevoegd en het design wordt helemaal vernieuwd.

 

Belangrijk is dat de structuur nagenoeg ongewijzigd blijft. Er wordt enkel een nieuw ontwerp over de bestaande structuur geplaatst. Daardoor blijven de programmatorische wijzigingen een stuk beperkter dan bij een volledig nieuwe website, maar door het nieuwe design voelt de website toch helemaal nieuw aan!

 

Website Ol Fosse D'Outh

De bestaande structuur met nieuw design wordt vervolgens verdubbeld voor de website van Ol Fosse D’Outh, het vakantieoord in de Ardennen. Hier moet enkel de content aangepast worden. Een tweede nieuwe website met beperkte ingrepen.

 

Portaalsite

Als laatste stap wordt de portaalsite gelanceerd: een uitnodigende welkompagina die beide sites nog sterker met elkaar verbindt. Zo horen de websites niet enkel designmatig bij elkaar, maar krijgen we ook een duidelijke structuur. Een succesrecept voor duidelijke en coherente communicatie.

 

Zo krijgen de Vayamundo clubs met beperkte, vooral designmatige ingrepen toch een volledige nieuwe look & feel.  • vayamundo-nieuw-webdesign-1.jpg
  • vayamundo-nieuw-webdesign-2.jpg


VOLG ONS