Spanolux

Spanolux | Realisatie gebruiksvriendelijke bedrijfswebsite

Spanolux produceert sinds 1998 verschillende soorten MDF van hoge kwaliteit. Sinds 2013 is Spanolux een onderdeel van de IVC Group.

 

Reclamebureau Mental Squint realiseert de bedrijfswebsite van Spanolux van A-Z. Als communicatieprofessionals werken wij steeds verder op de communicatiestrategie van uw bedrijf.

 

Het MDF gamma van Spanolux biedt oplossingen. Daarom bouwen we een homepagina rond de productcategorieën die elk een oplossing vormen voor een bepaald probleem. Op zoek naar waterbestendig of brandveilig MDF? De overzichtspagina toont meteen welke producten aan uw vraag beantwoorden!

 

Vanuit de overzichtscategorieën kan verder geklikt worden naar productpagina’s met gedetailleerde informatie per product, mogelijkheid om technische fiches en certificaten te downloaden en link naar de contactgegevens.

 

Kortom: alle nodige informatie wordt in een minimum aan kliks beschikbaar gesteld.

 

Over Mental Squint websites

Reclamebureau Mental Squint bouwt niet zomaar uw website. Wij maken voor u een online communicatietool waarmee u op een efficiënte manier met uw klanten kunt communiceren. Wij zijn geen pure programmeurs, maar communicatieprofessionals die webstructuur, GUI, webdesign en programmatie samensmelten tot een krachtig online communicatiemiddel.

 

Ook geïnteresseerd in een Mental Squint website? Contacteer ons nu voor meer informatie!  • website-spanolux-2014-1.jpg
  • website-spanolux-2014-2.jpg


VOLG ONS