Consultes

Consultes kent de waarde van goed advies!

Consultes (Gent) | Ontwikkeling bedrijfswebsite

Milieu- en preventiepartner consultes heeft jarenlange ervaring bij het geven van advies op verschillende vlakken en beschikt over proactieve, kwalitatieve en deskundige consultants.

 

Reclamebureau Mental Squint realiseert de bedrijfswebsite van preventiepartner Consultes. De website wordt opgebouwd rond de vier kerntaken van het bedrijf: milieu-advies, preventiebeleid, opleidingen en ondersteuning op het vlak van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

 

Deze elementen vormen de hoofdnavigatie en krijgen een prominente plaats op de homepagina. Via dropdownmenu’s komt de bezoeker op detailpagina’s met gedetailleerde informatie per onderwerp of specifieke dienst.

 

Mental Squint adviseert!

Mental Squint adviseert om te werken met een tweeledige navigatie. Eén onderdeel met zaken die je normaal in de navigatiebalk terugvindt, en een tweede lijn met de kerntaken, die op die manier opnieuw voldoende aandacht krijgen.

 

Consultes kent als geen ander de waarde van goed advies.

 

Ook interesse om een bedrijfswebsite te laten ontwikkelen? Contacteer ons voor meer info!  • consultes-website2014-1.jpg
  • consultes-website2014-2.jpg
  • consultes-website2014-3.jpg


VOLG ONS