Van Hulle Bouwservice

Van Hulle Bouwservice (Tielt) | Ontwikkelen website + E-flyer

Van Hulle Bouwservice N.V. uit Tielt biedt een totale bouwservice aan. Het bedrijf heeft niet alleen een uitgebreide verkoopdienst met een toonzaal van meer dan 1000 m², maar heeft ook een gespecialiseerde lever- en plaatsingsdienst die thuis is in alle omgevingen en sectoren. Zowel voor totale binnenafwerking als voor de plaatsing van vloer- en wandtegeling bent u bij Van Hulle Bouwservice aan het juiste adres.

 

GUI & Webdesign

Van Hulle Bouwservice heeft veel te vertellen. Alle informatie over de vele bouwmaterialen en de plaatsingsdienst moet een plaats krijgen op de website.

 

Bij zo’n complexe structuur is de GUI en het webdesign doorslaggevend om de gebruiksvriendelijkheid van de website te garanderen.

 

Mental Squint adviseert een hoofdnavigatie met drie hoofdelementen en een tweede navigatiebalk die de aandacht trekt naar promoties, alle informatie en nieuws over het bedrijf en een FAQ- en contactpagina.

 

De drie elementen uit de hoofdnavigatie worden via een dropdown-menu opgesplitst in thematische pagina’s die op hun beurt subpagina’s bevatten. De voorgestelde structuur wordt omgezet naar een strak en overzichtelijk webdesign, uiteraard in de huisstijl van het bedrijf.

 

Dankzij het CMS-systeem kunnen bij elk onderdeel extra subpagina’s toegevoegd worden, als er nieuwe producten of diensten aangeboden worden. Daarnaast kunnen ook referenties ingegeven worden en die kunnen ook gekoppeld aan de pagina’s met informatie over de plaatsingsdienst. Zo voelt de navigatie tussen de verschillende delen van de website heel natuurlijk aan.

 

Content management en SEO Copywriting

De teksten van de website worden door verschillende medewerkers aangeleverd. Omdat de teksten toch qua stijl geünificeerd moeten worden, wordt beslist om de website inhoudelijk ook meteen te optimaliseren voor zoekmachines.

 

Mental Squint voert een zoekwoordenanalyse uit en bepaalt de zoekwoorden die interessant zijn voor het bedrijf. Daarna worden alle teksten verzameld, en herschreven tot vlot leesbare SEO-teksten met integratie van de zoekwoorden.

 

E-flyersysteem

 

Bouwservice Van Hulle tekent ook meteen in op het splinternieuwe E-flyersysteem van Mental Squint. Zo kan de firma op regelmatige basis nieuwsbrieven uitsturen. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven op twee verschillende nieuwsbrieven, en de adressen worden uiteraard in afzonderlijke databases opgeslagen.

 

Het trackingsysteem houdt bij wie de e-flyer opent op welk tijdstip, en welke links in de e-flyer aangeklikt worden.

 

Onze webdesigners zorgen voor een professioneel ontwerp voor de nieuwsbrieven, uiteraard in de huisstijl van Van Hulle Bouwservice.  • ontwikkelen-website-vanhulle-1.jpg
  • ontwikkelen-website-vanhulle-2.jpg


VOLG ONS