Consultes

Mailing Consultes

Milieu- en preventiepartner consultes heeft jarenlange ervaring bij het geven van advies op verschillende vlakken. De firma beschikt over proactieve, kwalitatieve en deskundige consultants.

 

Eén van de collega’s bij Consultes is samen met haar man naar Guatemala verhuisd en werkt daar nauw samen met Afopadi, een NGO die zich inzet om de levenskwaliteit van de Maya mam-bevolking te verbeteren.
 

Ook de rest van het team wil zich daarvoor inzetten. Daarom beslist Consultes in plaats van relatiegeschenken uit te delen met nieuwjaar, zes families te steunen met levensnoodzakelijke middelen.

Een nobel initiatief waarover Consultes graag wil communiceren!

 

 

Mental Squint geeft de communicatie vorm.

We zorgen voor de copy en creatieve opmaak van een nieuwjaarsmailing met een drievoudig doel:

  • De samenwerkingsactie met Afopadi uitleggen
  • De actie kaderen in een ruimer MVO-verhaal
  • Aan klanten communiceren waarom ze dit jaar geen relatiegeschenk zullen ontvangen

 

Als call-to-action van de nieuwjaarsmail linken we naar een blogpagina waarop Afopadi zelf kan bloggen over de concrete uitvoering van de projecten en de samenwerking van Consultes. Deze pagina krijgt een aparte plaats in de hoofdnavigatie. Uiteraard zorgen we ook voor een aantrekkelijke banner op de homepagina.

Zo krijgt éénmalige de nieuwjaarsmailing ook een werking van langere duur die nieuwe bezoekers naar de website van Consultes brengt.  • web-screen-consultes-03.jpg
  • web-screen-consultes-04.jpg


VOLG ONS