Dumobil

Kijkwoning Tielt | Nieuwe website 2013

Voor de succesvolle Hocus, Pocus... Pats-campagne kreeg Dumobil één jaar de tijd om hun kijkwoning in Tielt helemaal vanaf 0 opnieuw op te bouwen.Via de website www.kijkwoningtielt.be kon iedereen het verhaal meevolgen en kennis maken met de vernieuwende manier van werken van Dumobil.

 

Ondertussen zijn we opnieuw één jaar verder. Het verhaal is verteld. Maar de website blijft aanspreken en wordt nog steeds vaak bezocht. Zeer waardevol dus en tijd om de website te lanceren voor een verder leven.

 

Het verhaal zelf wordt samengevat in één handige pagina met links naar de relevante inhoud (foto’s, filmpjes ...). Om de bezoekers helemaal warm te maken voor een bezoek, zetten we nu de kijkwoning zelf centraal. Prachtige foto’s worden in de achtergrond geïntegreerd en via een virtuele wandeling kan je de kijkwoning online al helemaal leren kennen.

 

De data van de opendeurdagen krijgen uiteraard een prominente plaats, zodat de gezochte informatie in no-time gevonden wordt!

 

Ook SEO wordt vanaf programmatie meteen meegenomen. Mental Squint voert een zoekwoordanalyse uit, bepaalt de belangrijkste zoekwoorden en integreert de SEO strategie meteen mee vanaf de programmatie.  • kijkwoning-tielt-1.jpg
  • kijkwoning-tielt-2.jpg


VOLG ONS