Villa Emma

Villa Emma | Interactieve 3D visualisatie architectuur

Villa Emma is niet zomaar een nieuwbouwproject, het is een uniek woonconcept voor wie comfortabel wil wonen in een oase van rust.

 

Het project bevindt zich ondertussen in de verkoopsfase. Een duidelijk overzicht van de beschikbare appartementen is dan ook noodzakelijk. Zo ontstaat het idee om een interactieve 3D visualisatie te maken van de architectuur. Mental Squint volgt die visie helemaal en beschikt over de technische capaciteiten om de pagina te realiseren. Meteen aan het werk, dus!

 

Het resultaat is een interactieve webapplicatie waarbij geïnteresseerde kopers moeiteloos alle informatie over hun favoriete appartement kunnen bekijken. Elke urban villa heeft een interactieve pagina waarbij het gebouw 360° kan roteren. Zo kunnen bezoekers de appartementen vanuit alle hoeken bekijken.

 

Op de detailpagina van elk appartement is meteen de plattegrond met indeling en gedetailleerde afmetingen zichtbaar. Daarnaast is er ook de mogelijk om het volledige lastenboek in te kijken en te downloaden.

 

Zo is alle informatie in een paar klikken beschikbaar en kan iedereen op een gebruiksvriendelijke manier op zoek naar zijn ideale appartement. Laat de zoektoch beginnen!  • villa-emma-aanbod-1.jpg
  • villa-emma-aanbod-2.jpg


VOLG ONS