Na de succesvolle lancering van de Shades-collectie, met bijhorende landingspagina, wordt de communicatiestrategie rond het nieuwe merk INCATI volledig uitgerold.

 

De beknopte landingspagina wordt een volwaardige commerciële website met uitgebreide collectiepagina’s waarbij een goede balans tussen verleiden (productfotografie in roomsettings) en informeren (beschikbare kleuren, technische informatie) centraal staat.

 

Via patches onderaan de pagina’s worden de bezoekers getriggerd om meer actie te ondernemen: andere collecties ontdekken, contact opnemen, enz.

 

Reclamebureau realiseert de website van A tot Z, inclusief GUI, webdesign, programmatie en SEO-copywriting en optimalisatie.

 

 

Over Mental Squint websites

Reclamebureau Mental Squint bouwt niet zomaar uw website. Wij maken voor u een online communicatietool waarmee u op een efficiënte manier met uw klanten kunt communiceren. Wij zijn geen pure programmeurs, maar communicatieprofessionals die webstructuur, GUI, webdesign en programmatie samensmelten tot een krachtig online communicatiemiddel.

 

Ook geïnteresseerd in een Mental Squint website? Contacteer ons nu voor meer informatie!

 

   • incati-website2014-1.jpg
  • incati-website2014-2.jpg
  • incati-website2014-3.jpg
  • incati-website2014-4.jpg


VOLG ONS