Vayamundo

Vayamundo | E-Flyersysteem

De Vayamundo Clubs zijn vakantiebestemmingen in België, geassocieerd met vakantiewebsite Vayamundo die reistips, verhalen en nieuws aanbiedt.

 

Mental Squint ontwikkelt en beheert de websites van de Vayamundo Clubs. Vakantieverblijven kunnen natuurlijk teruggrijpen naar een uitgebreid adressenbestand met bezoekers en reisliefhebbers.

 

Het E-flyersysteem van MSQ is een logische keuze. Zo kan Vayamundo zelf elektronische nieuwsbrieven en commerciële E-flyers opstellen en versturen! En via de geavanceerde tracking kan je meteen na het versturen zien wie de e-flyers leest en wie doorklikt op welke link. Het design wordt natuurlijk opgemaakt in de huisstijl van Vayamundo.

 

De gebruiksvriendelijke database is gekoppeld aan het invulformulier op de website. Zo worden inschrijvingen op de nieuwsbrief meteen in het e-flyersysteem geïmporteerd. Maar met de importeerfunctie kunnen ook via Excell adressen geimporteerd worden. Super gemakkelijk!

 

Interesse om het Mental Squint E-flyersysteem in uw website te integreren? Contacteer ons voor meer informatie en prijzen!  • eflyer-vayamundo-1.jpg


VOLG ONS