BIK Woningen

BIK | Website renovaties

BIK Woningen is al bijna 40 jaar gespecialiseerd in traditionele woningbouw en gaf sleutel-op-de-deur een nieuwe betekenis. BIK combineert de vrijheid van bouwen met een architect en afzonderlijke aannemers met het klassieke gemak van sleutel-op-de-deur bouwen.

 

Over renovatie valt veel te zeggen. En dat vond men bij BIK woningen ook. In plaats van een aparte pagina op de website, kozen ze meteen voor een volledig nieuwe website met alle informatie over hun renovatieprojecten.

 

Mental Squint zorgt voor een website op maat, met een knap design dat aansluit bij de huisstijl. Een gebruiksvriendelijke structuur met nuttige links naar de algemene website zorgt voor een optimale surfervaring. Dankzij een speciaal contactformulier kan meteen alle informatie over de geplande renovatie ingevuld worden, wat zowel het bedrijf als de klant ten goede komt.

 

En ook onze vrienden uit Frankrijk en Wallonië kunnen vanaf nu naar hartenlust renoveren, want de website is ook in het Frans beschikbaar! Voilà.  • concept bik reno header.jpg
  • bik reno website.jpg


VOLG ONS