Beaulieu Fibres International

Website B.F.I.

Beaulieu Fibres International (B.F.I.) is de grootste Europese producent van polypropylene staple fibre (PP fibre). Het bedrijf maakt deel uit van Beaulieu International Group, een gerenommeerde internationale groep die grondstoffen, halffabricaten en volledig afgewerkt vloerbekleding produceert.

 

Na de succesvolle samenwerking bij de realisatie van de Beaulieu Yarns website, vertrouwt de Beaulieu International Group ook de realisatie van de Beaulieu Fibres website toe aan Mental Squint. De website wordt ontwikkeld in een gelijkaardige stijl als de Beaulieu Yarns site. Zo creëren we voor beide websites  herkenbaarheid bij bezoekers .

 

Mental Squint zorgt niet alleen voor een aantrekkelijke vormgeving maar houdt ook, bij het vullen, het communicatie- en SEO-luik goed in de gaten. De website wordt gevoed met een supergemakkelijk beheersysteem, zodat er voor het verder beheren van de website geen (kennis van) programmatie nodig is. Tekst en beeld aanpassen en/of aanvullen, nieuwe pagina's toevoegen, enz., alles kan zonder onze tussenkomst.

 

Over Mental Squint

Wij zijn content creators met een jarenlange ervaring in een 360° communicatie-aanpak. Eén aanspreekpunt voor reclamestrategie, reclamevormgeving, grafische vormgeving en online communicatie. Ook interesse om een professionele website te laten ontwikkelen? Contacteer ons voor meer informatie!

   • beaulieufibres_website
  • beaulieufibres_website_03
  • beaulieufibres_website_02


VOLG ONS