Balterio | Actie Batibouw online

Balterio, een divisie van Spanolux N.V., is een belangrijke internationale laminaatproducent die exporteert naar 85 verschillende landen.

 

De Batibouwbeurs vormt de ideale gelegenheid om potentiële bouwheren in een vroeg stadium te overtuigen van de mogelijkheden en kwaliteit van de Balterio laminaatvloeren. Mental Squint wordt ingeschakeld om de Batibouw actie 2012 vorm te geven, uiteraard in twee talen (NL + FR).

 

We voorzien een speciale Batibouw pagina op de website, die zowel voor vast als mobiel ontworpen en geprogrammeerd wordt. Ook de communicatieflow wordt door Mental Squint in kaart gebracht.

 

De pagina wordt extra in de verf gezet via een patch op de homepagina en ook via een e-flyer worden mensen naar de pagina geleid. Ook concept, design en opmaak van de e-flyer komt van de hand van Mental Squint.

 

Geïnteresseerde klanten kunnen een bon downloaden. Alle gegevens worden natuurlijk netjes bijgehouden, zodat Balterio de return optimaal kunnen meten.


Wil je graag meer weten over onze werkwijze omtrent het uitsturen, opmaak en realisatie van een e-flyer... Onze aanpak. Onze manier van denken. Contacteer ons, wij doen de rest.
A good story starts with asking the right questions. Shoot ...

   • 050412105458 Balterio actie


VOLG ONS