modulyss®

Van A tot Z door Mental Squint gerealiseerd

Modulyss® | Ontwikkelen iPad Applicatie

modulyss®, producent van tapijttegels, wil graag een ipad applicatie laten ontwikkelen. Bij Mental Squint zijn ze aan het juiste adres.

 

De modulyss® iPad applicatie krijgt twee functies: enerzijds een B2B tool voor architecten, interieurontwerpers en doe-het-zelf-zaken, anderzijds een handige verkoopstool voor de verkopers. In beide gevallen is het belangrijk dat de volledige collectie offline geconsulteerd kan worden. Dankzij de refresh-knop kan telkens de laatste versie automatisch gedownload worden.

 

Ontwikkeling van A tot Z

Mental Squint staat in voor de volledige ontwikkeling van de applicatie. Van concept en strategie tot uiteindelijke oplevering in de iTunes Store, inclusief programmatie van een CMS waarmee de collectie bijgevuld kan worden, een knap ontworpen graphical user interface volgens de iOS Human interface guidelines en webservices die de communicatie tussen de database en de iPad applicatie met elkaar verbinden.

 

Vooruitstrevende Graphical User Interface

Alles begint bij het uiteenzetten van de structuur, en die omzetten naar een graphical user interface, uiteraard gebaseerd op de grafische ankerpunten van de huisstijl van modulyss®. Mental Squint zet steeds de gebruiksvriendelijkheid centraal, en zorgt ervoor dat de gebruiker de nodige informatie kan vinden met een minimum aan klikken. De GUI wordt uiteraard opgebouwd volgens de iOS Human interface guidelines.

 

Slimme en gebruiksvriendelijke zoekfunctie

Het resultaat mag er zijn: een doorgedreven en erg gebruiksvriendelijke zoektool die de gebruikers moeiteloos naar het juiste product of design loodst. De collectie bevat meer dan 30 producten, beschikbaar in een brede waaier aan trendy kleuren, structuren en patronen. Een vernuftig filtersysteem laat toe om te fileren op kleur, naam en productgroep. Bovendien worden de zoekresultaten in real time gegenereerd op basis van geselecteerde specificaties.

 

De specificaties van elk product zijn gemakkelijk te consulteren via de detailpagina’s, en interessante producten kunnen worden toegevoegd aan de wishlist, die vervolgens gedownload of doorgemaild kan worden.

 

   • modulyss ipad applicatie ontwikkelen.jpg
  • modulyss ipad applicatie ontwerpen.jpg


VOLG ONS