Heleblitz is marktleider in België op het gebied van bliksembeveiliging op maat.

 

Ook als marktleider in een sector is het belangrijk om te blijven communiceren om de positie van leider te behouden. Een professionele huisstijl speelt daarin een essentiële rol, want die bepaalt het imago en de uitstraling van uw bedrijf of organisatie.

 

Flitsend logo en huisstijl

Voor Heleblitz ontwerpen we een strak en flitsend logo, dat perfect past bij de dynamische en innovatieve aard van de firma. De ondersteunende baseline ‘Leaders in lightning safety’ vat kernachtig samen waar Heleblitz voor staat. Naast het ontwerp van het professioneel logo definiëren we ook de lettertypes en kleurcodes om de huisstijl van het bedrijf samen te stellen.

 

Essentieel aan een goede huisstijl is dat die consequent toegepast wordt. Briefpapier, bedrukte enveloppen, visitekaartjes, gepersonaliseerde veiligheidshelmen en belettering van de bedrijfswagens kunnen dus niet ontbreken in de brand stationary.

 

Over Mental Squint

Een logo en huisstijl vormen de kern van uw bedrijfsidentiteit en imago. Dat laat u beter aan professionals over. Wij luisteren, stellen vragen en vertalen waar uw firma voor staat naar een professioneel logo. Ook interesse om een professioneel logo en huisstijl te laten ontwikkelen? Contacteer ons voor meer informatie!  • grafisch ontwerp huisstijl heleblitz
  • ontwerp huisstijl heleblitz visitekaartjes
  • opmaak visitekaartjes heleblitz
  • reclamebureau huisstijl heleblitz briefpapier
  • grafisch ontwerp brand identity briefpapier en enveloppes heleblitz


VOLG ONS