Milieu- en preventiepartner consultes heeft jarenlange ervaring bij het geven van advies op verschillende vlakken. De firma beschikt over proactieve, kwalitatieve en deskundige consultants.

 

Reclamebureau Mental Squint realiseert een nieuwe bedrijfsadvertentie voor Consultes.

We gaan op zoek naar de kern van het bedrijf en komen terecht bij ... de werknemers. De milieu- en preventiepartner blinkt namelijk vooral uit door het professionele advies op maat van vakbekwame en ervaren consulenten, die met hun gecombineerde expertise steeds kwaliteit garanderen.

 

Daarom concipiëren we een advertentie die de nadruk legt op het teamverband. Als visual gebruiken we de portretten van de medewerkers. Via de beknopte copy kneden we het concept tot een coherent geheel. 

 

Het resultaat is een advertentie die met een beperkt aantal woorden en beelden precies vat waar Consultes voor staat. 

 

Over Mental Squint

Als full-service reclamebureau is Mental Squint de geschikte partner voor het bedenken en ontwikkelen van advertenties. Wij zijn niet zomaar grafische ontwerpers die de opmaak van uw advertentie voorzien, maar communicatieprofessionals die meedenken met uw bedrijfsfilosofie en alle know-how (concept, strategie, design, copy ...) in huis hebben om uw advertentie van nul op te bouwen.  • web-screen-consultes-01.jpg


VOLG ONS