Eyes Solutions

Eyes Solutions | Magazine

Eyes Solutions is de partner voor de zelfstandige opticien. 

 

Met een grondige kennis van de sector adviseert, ondersteunt en begeleidt Eyes Solutions zelfstandige opticiens in alle facetten van hun activiteit. Ook op het vlak van communicatie.

 

Mental Squint ondersteunt Eyes Solutions bij het ontwikkelen en uitwerken van diverse communicatie-acties en –tools voor hun klanten. Een magazine is een fantastisch medium om interessante content omtrent bedrijf en product te delen met geïnteresseerden, prospecten of klanten. Het laat toe om te inspireren en te overtuigen. Eén van de jaarlijkse acties die Eyes Solutions aan zijn klanten voorstelt is het verspreiden van een klassevol magazine boordevol nieuwe trends, tips en technologieën.

 

Mental Squint concipieert en creëert een magazine dat meteen in het oog springt en staat in voor de volledige conceptontwikkeling en contentcreatie. We schrijven artikels over de laatste stijltrends en de nieuwste technologieën, verzamelen beeldmateriaal bij de teksten of nemen zelf packshots. We maken het magazine volledig op in een aantrekkelijke, moderne stijl. Ook de personalisaties van alle opticiens nemen we volledig voor onze rekening.

 

Het resultaat mag gezien worden.

Bij voorkeur door een nieuwe bril van één van de deelnemende opticiens!  • eyessolutions-magazine-01.jpg
  • eyessolutions-magazine-02.jpg
  • eyessolutions-magazine-03.jpg
  • eyessolutions-magazine-04.jpg
  • eyessolutions-magazine-05.jpg


VOLG ONS