ZEISS – BENE Eindejaarsactie DriveSafe Brillenglazen

 

ZEISS, producent van innovatieve optische producten, ontwikkelt ZEISS DriveSafe Brillenglazen, geschikt voor dagelijks gebruik en geoptimaliseerd voor autorijden.

 

Tijdens de eindejaarsperiode organiseert ZEISS een actie op DriveSafe Brillenglazen. Deelnemende opticiens kunnen een scherpe korting toekennen aan hun klanten.  Een interessante actie, ingepland op het perfecte moment van het jaar! Optiekzaken die intekenen krijgen toegang tot een uitgebreid pakket van marketingmaterialen die ze kunnen gebruiken om aantrekkelijk en professioneel te communiceren. Bovendien profiteren ze ook mee van een ondersteunende online nationale corporate campagne.

 

Ontwikkeling actie

Mental Squint werkt een 360° communicatiestrategie uit op basis van een concrete doelstelling. Dit omvat communicatie-advies en een geïntegreerd implementatieplan inclusief advies en begeleiding m.b.t. de concrete de uitwerking van communicatietools. We ontwikkelen de volledige vormgeving binnen de huisstijlregels van ZEISS voor zowel de offline als de online communicatie.

 

B2B actiebrochure naar opticiens

Om optiekzaken uit te nodigen deel te nemen aan de actie werd een actiebrochure uitgewerkt met informatie omtrent kortingen, voorwaarden, voordelen, communicatietools,...

 

Mental Squint zorgt voor de contentcreatie, opmaak en projectbeheer:

- copywriting & rewriting

- bepalen van: inhoud en actiepunten. Structuur en opbouw van teksten.

- ontwerp en opmaak 3-luik NL & FR

 

Creatie communicatietools opticiens
Deelnemende optiekzaken kunnen gebruik maken van een ruim aanbod van marketingmaterialen:

- een bus aan bus folder

- direct mailing

- affiches

- busreclame

- advertenties

- raamstickers

- Facebookadvertentie

 

Mental Squint staat in voor de productie en personalisatie per deelnemend opticien van alle communicatietools.

 

Nationale online corporate campagne

Mental Squint ontwikkelt ook de online corporate campagne met advertenties op Google Adwords en via Facebook. We ontwikkelen een landingspagina met alle informatie over de actie en DriveSafe Brillenglazen, inclusief een handige dealer locator waar geïnteresseerden een deelnemende opticien in de buurt kunnen terugvinden!

 

Bekijk de website.  • czv_drivesafe_02
  • czv_drivesafe_01
  • zeiss_drivesafe_onepager_02
  • zeiss_drivesafe_onepager_03
  • zeiss_drivesafe_onepager_01
  • czv_facebook
  • czv_drivesafe_bus


VOLG ONS