Dynamic Rugs

Dynamic Rugs | Catalogus

Dynamic Rugs is een full-service tapijtverdeler uit de VS die actief is Noord- en Zuid-Amerika.

 

De communicatiestrategie van Dynamic draait helemaal rond het zeer uitgebreide aanbod met meer dan 60 collecties en bijna 900 verschillende decors, elk beschikbaar in verschillende formaten.

 

De uitdaging?

Hoe maken we het enorme aanbod van Dynamic gebruiksvriendelijk om te consulteren, zowel on- als offline?

 

De oplossing?

Mental Squint ontwikkelt een indrukwekkende catalogus en zeer gebruiksvriendelijke website met geavanceerde zoekfunctie. Telkens met een grote nadruk op functionaliteit en styling voor de beste combinatie van beleving en gebruiksgemak.

 

Dynamic Catalogus 2015

Al voor het derde jaar op rij ontwikkelen we de volledige collectiecataloog van Dynamic van A tot Z. Meer dan 50 collecties worden op luxueuze wijze gepresenteerd in een klassevolle catalogus van bijna 500 pagina’s. We wisselen decorpagina’s met zeer rustige en overzichtelijke opmaak af met verbluffende stylingbeelden en oogstaande brushings van roomsettings. En dankzij de handige kleurenlabels kan je supersnel bladeren naar de juiste collectie.

 

 

Website Dynamic Rugs

De combinatie van duidelijk informatie met geweldige stijlbeelden om bezoekers tegelijkertijd te verleiden en informeren.

 

Naast een volledig overzicht van alle collecties, ontwikkelen we ook een handige tapijtkiezer, die toelaat om met filters tussen alle collecties te zoeken op bepaalde stijlen, afmetingen, vezeltypes, kleuren of collecties. Bovendien refresht de zoekfunctie automatisch, waardoor je zeer snel en gemakkelijk de verschillende parameters met elkaar kunt combineren en zo supersnel een geschikte collectie of decor kunt vinden.

 

Wie zijn keuze gemaakt heeft, kan via de dealer locator meteen een verdeler in de buurt opsporen. Zo wordt de website een unieke salestool, die zowel voor verdelers zeer gemakkelijk en toegankelijk is.

 

MSQ Work:

  • Concept, design, styling, opmaak, fotografie en drukken van catalogus
  • Concept, design, ontwikkeling en hosting website


  • web-screen-dynamicrugs-03.jpg
  • web-screen-dynamicrugs-02.jpg
  • web-screen-dynamicrugs-01a.jpg
  • web-screen-dynamicrugs-04.jpg


VOLG ONS