Dumaplast

Dumaplast | Lancering Dumaclin

Dumaclin is merk van gevelbekleding, geproduceerd door Dumaplast NV.

 

Dumaplast voegt een nieuw product toe aan hun gamma: weersbestendige gevelbekleding met een uniek kliksysteem onder het merk Dumaclin. Supergemakkelijk om te plaatsen met steeds een zeer mooi resultaat!

 

Mental Squint zet de communicatie rond de lancering van Dumaclin op poten. Vraag van de klant? Eenvoudige maar efficiënte communicatie met een sterke focus op sfeer en beleving.

 

Aanpak MSQ

Sfeer en beleving creëer je vooral met beelden. Daarom beginnen we met de ontwikkeling van een creatief campagnebeeld. Als de tone-of-voice van de key visual bepaald is, kunnen we die gemakkelijk doortrekken naar andere communicatietools.

 

Bij de opbouw van het beeld zorgen we voor een optimale balans tussen de beleving en tonen van het product, waarbij de focus ligt op het eindresultaat: genieten van je tuin. De creatieve slogan ondersteunt de speelse setting en beklemtoont het installatiegemak.

 

Ook met de klant klikt het meteen!

 

Uitrol communicatie

Zo kunnen we snel verderwerken aan de uitrol van het communicatiemateriaal: een overtuigende salesbrochure met een minimum aan technische info en maximale klemtoon op de USP’s, uiteraard ondersteund met aantrekkelijke brushings van de producten.

 

Op de inlegvellen en displays zetten we iets meer technische aspecten in de verf, zonder de beleving uit het oog te verliezen.

 

Werk MSQ

  • Concept, creatie en brushing key visual, incl. slogan
  • Ontwikkeling concept, design, content en opmaak brochure
  • Ontwikkeling concept, design en opmaak inlegvellen
  • Ontwikkeling concept, design en opmaak display


  • ontwikkeling campagnebeeld dumaclin
  • opmaak grafisch ontwerp brochure dumaclin


VOLG ONS