Luckx is een rasecht familiebedrijf dat sinds 1965 is uitgegroeid van een kleine eenmanszaak tot een topspeler op de Belgische markt met meer dan 100 werknemers.

 

CONCEPT _OP MAAT VAN UW PROFIEL

Mental Squint creëert het concept waarin de klantgerichte aanpak als grootste troef wordt uitgewerkt. Luckx is dan ook écht ‘op maat van uw profiel’!

 

CREATIE CAMPAGNEBEELD

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Daarom is het een goed idee om te investeren in een campagnebeeld als je een communicatiecampagne opzet. Campagnebeelden bieden een visuele houvast voor al je communicatie omtrent een bepaalde actie, promotie, evenement ...

 

De voordelen van een campagnebeeld:

- visuele houvast voor je communicatiecampagne
- trekt de aandacht en valt op
- uw boodschap in één oogopslag gecommuniceerd

 

OPMAAK PROMO FLYER

Een goede flyer is een zeer efficiënte manier om je boodschap in grote hoeveelheden te verspreiden. Maar het is wel belangrijk dat je flyeropmaak helemaal goed zit. Je krijgt immers maar enkele ogenblikken om de lezer te overtuigen. Een professioneel ontwerp is daarom essentieel voor een goede campagne.

 

Mental Squint denkt vanuit communicatie. Welke boodschap wil je overbrengen? Welke elementen moeten het meest nadrukkelijk zichtbaar zijn op je flyer? Dat zijn belangrijke vragen waar wij ons ontwerp op baseren.  • luckx_aalst_02
  • luckx_aalst_01


VOLG ONS