Incati is een merk van tapijttegels en wordt geproduceerd door Tapibel nv.

Tapibel, gevestigd in Overpelt en opgericht in 1970, is producent van naaldvilt en getufte vloerbedekking.  Tapibel produceert zowel tapijttegels als kamerbreed tapijt.

 

Tapibel ontwikkelt een nieuw en revolutionair type van tapijttegels met uniek design. Een primeur op wereldniveau. De vraag naar Reclamebureau Mental Squint is dan ook simpel: hoe kunnen we het best communiceren over deze collectie?

 

Advies Mental Squint

Dit product is echt uniek en verdient dan ook veel aandacht. Maar tapijttegels op zich vragen een andere aanpak dan kamerbreed tapijt.

 

Daarom adviseert Mental Squint om meteen een nieuw merk voor alle tapijttegels te lanceren, en de nieuwe collectie als ankerpunt te gebruiken. Het advies wordt goed onthaald. Lees meer over de ontwikkeling van de nieuwe merknaam INCATI.

 

Lancering nieuwe collectie

De lancering van Shades, de nieuwe collectie, gebeurt op de Domotex 2014, een internationale beurs voor vloerbekleding. Mental Squint doet al het voorbereidende werk voor een geslaagde lancering.

 

Productfotografie

Shades is een unieke tapijttegel waarvan het effect pas duidelijk wordt in een volledige vloer.

Mental Squint organiseert een de fotoshoot van productfoto’s.

 

Opmaken en versturen e-flyer

Als teaser voor de beurs wordt een e-flyer met aankondiging van de lancering van Shades by INCATI verstuurd. Mental Squint verzorgt copywriting, opmaak, programmatie en verzending van de e-flyer.

 

Ontwikkelen landingspagina

Als je het niet kan vinden op internet, bestaat het niet! Daarom voorziet Mental Squint een eenvoudige maar alleszeggende microwebsite van INCATI die volledig draait rond de lancering van de nieuwe collectie.

 

Ontwikkelen Productbrochure

Geïnteresseerde bezoekers van de beursstand kunnen alle informatie en technische specificaties nalezen in een overzichtelijke productbrochure. Uiteraard opgemaakt in dezelfde strakke huisstijl die INCATI typeert.

 

Aankleding beursstand

Op de bestaande beursstand van Tapibel wordt ruimte voorzien om het nieuwe merk INCATI in de kijker te zetten. Mental Squint verzorgt de opmaak van de nieuwe beurspanelen.  • incati-shades-brochure-01.jpg
  • incati-shades-brochure-02.jpg
  • incati-shades-brochure-03.jpg


VOLG ONS