Balta

Baltajobs | Communicatie strategie

Balta, de internationale producent van vloer- en muurbekleding, klopt bij Mental Squint aan met de vraag om een recruteringsplatform te ontwikkelen met vacatures in alle bedrijven uit de Balta groep. Een goed idee. Mental Squint heeft de technische bagage in huis, en denkt altijd met de klant mee.

 

MSQ Advies:

Mental Squint adviseert om het HR-programma te voorzien van een eigen logo met bijbehorende huisstijl.

 

De aparte website met geavanceerde vacaturezoeker wordt aangevuld met nieuwsberichten en testimonials om kennis te maken met de verschillende profielen. De verschillende bedrijven van de Baltagroep worden op aparte pagina’s voorgesteld en via een shortcut met vooringestelde zoekfilters kom je meteen bij de vacatures per bedrijf terecht.

 

MSQ Work:

 

- Ontwerpen nieuw logo met huisstijl

 

- Uittekenen van de structuur van de Baltajobs website en omzetten naar een graphical user interface.

 

- Volledige programmatie van de website en tweetalige uitwerking: Nederlands en Frans. 

 

- Ontwikkelen en programmeren van de vacaturezoeker, een geavanceerde zoekfunctie die toelaat om te fileren op locatie, functie en regime van de werkuren. Via de sollicitatieformulier kan meteen online gesolliciteerd worden voor elke functie.

 

- Automatische melding van nieuwe vacatures bij HR-partners (interimkantoren, selectiebureau’s), voor snelle verspreiding en vlotte invulling van de functies.

 

- Ontwikkeling en programmatie CMS-systeem zodat nieuwe vacatures, nieuwsberichten en getuigenissen eenvoudig door de klant zelf online geplaatst kunnen worden.  • balta-jobs-1-huisstijl.jpg
  • balta-jobs-2-website.jpg


VOLG ONS