Woningbouw Huyzentruyt behoort tot de top van de Belgische sleutel-op-de-deur markt en is actief in Vlaanderen en Wallonië.

 

Als je merkt dat tevreden klanten je bedrijf spontaan aanbevelen, dan is het toch fantastisch om hen daar iets voor terug te geven. Deze toffe actie bedacht Woningbouw Huyzentruyt.

 

Erkend reclamebureau Mental Squint geeft de actie vorm. Concept en uitwerking van een campagnebeeld met een aantrekkelijke slogan: ‘Word vriend aan Huyz’. Daarnaast vullen we ook de praktische kant verder in. We (her)schrijven alle teksten (wedstrijdpagina, verschillende e-mails en validatiepagina) en leveren ook het ontwerp van alle pagina’s en mails aan. En via de opvallende stickers die we opmaken wordt de actie tijdens de bisbeurs extra in de kijker gezet.

 

En zoals altijd denkt Mental Squint mee en zorgt het voor waardevolle suggesties om de flow van de actie te optimaliseren.

 

MSQ Work:

- Ontwikkelen concept en produceren campagnebeeld

- Copywriting / rewriting

- Opmaak pagina's website en e-mails

- Opmaak sticker

 

Heb jij vrienden of kennissen met eigen bouwgrond die op zoek zijn naar een betrouwbare bouwpartner? Aarzel niet om mee te doen!  • projectpagina-huyzentruyt.jpg
  • web-screen-huyzentruyt-01.jpg
  • web-screen-huyzentruyt-02.jpg


VOLG ONS