BIK Woningen

communicatiestrategie & content management

BIK woningen | uw partner in renovatie

BIK Woningen is al bijna 40 jaar gespecialiseerd in traditionele woningbouw en gaf sleutel-op-de-deur een nieuwe betekenis. BIK combineert de vrijheid van bouwen met een architect en afzonderlijke aannemers met het klassieke gemak van sleutel-op-de-deur bouwen.

 

BIK Woningen vergroot zijn doelgroep. Naast de nieuwbouwprojecten richten ze zich nu ook op mensen die willen verbouwen. BIK woningen smijt zich op de renovatiemarkt.

 

Bij de opzet klopt het bedrijf aan bij Mental Squint.

Geen probleem. Mental Squint denkt graag mee en geeft advies omtrent waardevolle inhoud gericht aan kandidaat-verbouwers.

 

Mental Squint ontwikkelt volledige communicatiestrategie. Inclusief microwebsite, brochures en Batibouwactie.

Zo kan BIK woningen zich volledig focussen op hun nieuwe renovatieproject. MSQ doet de rest!

 

Content management

Uittekenen structuur en inhoud van website en magazine. Verzamelen van inhoud & beelden: copywriting  van commerciële teksten, foto’s, getuigenissen, enz. Alles in Nederlands en Frans.

 

Realisatie aparte website

Inhoud, ontwerp en programmatie, allemaal vlekkeloos gecoördineerd door Mental Squint. Uiteraard met links van en naar de gewone website van BIK. Een slider op de homepagina  trekt de aandacht en begeleidt bezoekers moeiteloos door de website. Natuurlijk ook in twee talen voor een optimaal bereik.

   • concept-bik-reno1.jpg
  • concent-management-bik-reno-2.jpg


VOLG ONS