MSQ Pop-up communicatiepraktijk sluit zijn deuren. Bedankt aan alle starters!
( 29/09/2016 )

Donderdag 29 september, de laatste dag van onze MSQ Pop-up communicatiepraktijk in het Medisch centrum in Brugge. Daar hebben we in de zomermaanden gratis advies gegeven aan starters. Het pop-up concept gaf ons het idee om tijdelijk een locatie in Brugge op te zetten en daar starters met communicatievragen te ontvangen. Het Medisch centrum waar we gevestigd waren gaf een extra mental squint aan ons concept. We diagnosticeerden en stuurden de ondernemers naar huis met een gepaste behandeling of voorschrift ;-)

 

We wisten niet goed wat we konden verwachten, maar zijn ongelofelijk blij met het resultaat. Stuk voor stuk enthousiaste, dynamische starters met toffe projecten, ideeën en ambities kregen we over de vloer. Leuke en inspirerende contacten die we met onze jarenlange ervaring konden helpen, maar die met hun verhaal ook ons weer op ideeën brachten.

 

We zijn heel dankbaar voor alle positieve en enthousiaste reacties. Het doet deugd om zoveel ondernemers-goesting te zien. We wensen alle starters heel veel succes!

 

We sluiten nu even de deuren, maar dit smaakt zeker naar meer! We gaan dit zeker herhalen. Waar en wanneer maken we later bekend.

 

Blijf ons dus volgen om op de hoogte te blijven van onze acties en projecten!

 

 

Of contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak via 051/69 46 45 of info@msq.be.

 


  • pop-up-comm01
  • pop-up-comm02

VOLG ONS